Copyright - 750xGOUDA

Rood
NU
VERKRIJGBAAR
Rood
NU
VERKRIJGBAAR

SHOP
Ga naar de inhoud
BELEEF GOUDA
Ontdek Gouda opnieuw! Dé kaasstad van de wereld heeft in juli 2022 750 jaar stadsrechten.
MAKKELIJK BESTELLEN
Een uniek en inspirerend boek! 750XGouda is een prachtig hardcover boek met 750 items van Gouda. De onderwerpen zijn zeer divers, maar allemaal gerelateerd aan de stad.
Copyright
 
 
© Copyright 2020 - Heden 750xGouda

 
 
750xGouda

 
 
750xGouda® - Alle rechten voorbehouden.
 
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site en informatie hierop te verveelvoudigen anders dan door het bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van 750xGouda is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.
 
Merken
 
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van 750xGouda, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van 750xGouda is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Voor meer informatie gaat u naar de contactpagina.
Terug naar de inhoud