Privacy - 750xGOUDA

Rood
NU
VERKRIJGBAAR
Rood
NU
VERKRIJGBAAR

SHOP
Ga naar de inhoud
BELEEF GOUDA
Ontdek Gouda opnieuw! Dé kaasstad van de wereld heeft in juli 2022 750 jaar stadsrechten.
MAKKELIJK BESTELLEN
Een uniek en inspirerend boek! 750XGouda is een prachtig hardcover boek met 750 items van Gouda. De onderwerpen zijn zeer divers, maar allemaal gerelateerd aan de stad.
Privacyverklaring

Over ons
750xGouda begrijpt dat u uw persoonsgegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaat 750xGouda zorgvuldig om met deze informatie. 750xGouda heeft uw gegevens wel nodig om u goed te kunnen helpen. In deze verklaring legt 750xGouda uit welke gegevens 750xGouda van u nodig heeft en waarvoor 750xGouda ze gebruikt.

Opslag van uw gegevens
750xGouda slaat de persoonsgegevens die 750xGouda van u ontvangt op. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die 750xGouda ontvangt voor het invullen van het contactformulier, zoals onder andere de volgende persoonsgegevens:
Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
Gegevens met betrekking tot uw vraag en/ of opmerking aan 750xGouda.

Gebruik van uw gegevens
750xGouda gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Registratie en administratieve afhandeling van uw vraag en/ of opmerking.
Verzorging van uw vraag en/ of opmerking.
Analyses uitvoeren zodat 750xGouda zijn dienstverlening kan verbeteren.
Advies geven over aanverwante diensten.
U op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
U de door u gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op uw vragen te reageren.

Beveiliging en bewaartermijn van uw gegevens
750xGouda beschermt uw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. 750xGouda bewaart uw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan 750xGouda uw gegevens langer bewaren, maar in dat geval zal 750xGouda de gegevens altijd anonimiseren.

Uw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen
U mag altijd uw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken. Daarnaast kunt u 750xGouda vragen uw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. Wilt u een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan contact met ons op via info@750xgouda.nl. Als u uw gegevens wilt laten verwijderen, controleert 750xGouda eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Wanneer 750xGouda volgens de wet uw gegevens (nog) niet mag verwijderen, zal 750xGouda u dit laten weten en aangeven op welk eerstvolgende moment uw gegevens wel verwijderd mogen worden.

Klacht
Als u het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met uw gegevens, kunt u bij ons een klacht indienen. Klik hier voor onze contactgegevens. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Terug naar de inhoud